У Чехії покарали групу футбольних фанатів з України

П'ятниця, 7 вересня 2018, 13:34

Чеські правоохоронці оштрафували і відпустили додому всіх вісьмох уболівальників збірної України, яких затримали 6 вересня після матчу між збірними двох країн.

Про це повідомили у Федерації футболу України, передає "Інтерфакс-Україна".

За інформацією ФФУ, переговори з поліцією тривали до другої години ночі після того, як українські фанати були затримані, коли радіючи перемозі збірної, вийшли за межі огорожі на стадіоні.

Зазначається, що президент ФФУ Андрій Павелко особисто брав участь в переговорах з поліцією і допоміг з оплатою штрафу, який виписали українським фанатам чеські правоохоронці.

У четвер, 6 вересня, збірна України обіграла з рахунком 2:1 на виїзді команду Чехії в першому матчі нового турніру Ліга націй УЄФА, який дає додаткову можливість потрапити на Євро-2020 крім стандартного відбіркового турніру.

Відразу після гри сталася сутичка між українськими уболівальниками і поліцією. У результаті декількох уболівальників затримали.

До поліції відразу кинувся головний тренер збірної України Андрій Шевченко, який намагався зупинити побиття фанатів і просив заспокоїтися сектор українських уболівальників.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування