Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

МЗС Британії: Росія заплатить високу ціну за порушення міжнародних правил

Понеділок, 1 жовтня 2018, 06:35

У міністерстві закордонних справ Великої Британії застерегли Росію від намірів залякати їх і порушити міжнародні правила.

Про це заявив глава МЗС Великої Британії Джеремі Хант, пише Reuters.

 "Якщо ви намагаєтеся залякати цю країну, якщо ви використовуєте хімічну зброю, якщо ви не граєте за міжнародними правилами, ціна завжди буде занадто високою", - сказав він на щорічній конференції Консервативної партії.

Хант також сказав, що Велика Британія "збирається закрити мережу в ГРУ".

Як повідомлялося, 5 вересня британська влада назвала імена двох підозрюваних росіян, які вчинили замах на колишнього розвідника Сергія Скрипаля в Солсбері. Це офіцери ГРУ Олександр Петров і Руслан Боширов.

Розслідувачі The Insider і Bellingcat підтвердили їх зв'язок зі спецслужбами Росії. Вони також з'ясували, що одного з підозрюваних в отруєнні Скрипалів, який називав себе "Русланом Бошировим", насправді звуть Анатолій Чепіга. Він - полковник ГРУ і нагороджений званням "Героя РФ".

Крім того, як повідомлялося, Британські спецслужби ідентифікували третього підозрюваного в спробі вбивства колишнього подвійного агента Сергія Скрипаля та його дочки Юлії. Він також названий співробітником ГРУ.

Всього, як повідомляла газета Daily Mirror, у справі про отруєння в Солсбері фігурують шість підозрюваних.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування