Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Білорусі – активна фаза навчань із російськими "ВДВшниками"

Понеділок, 1 жовтня 2018, 10:40

З 1 по 5 жовтня активна фаза спільних тактичних навчань Сил спеціальних операцій Білорусі та Повітрянодесантних військ Росії пройде у Брестській області.

Як повідомляє білоруський ресурс "Белта", стартували навчання 29 вересня на полігоні "Брестський".

Білорусь на навчанні представляє 38-ма окрема гвардійська десантно-штурмова бригада. Від російської сторони залучена посилена батальйонна тактична група 137-го парашутно-десантного полку 106-ї повітряно-десантної дивізії.

 

Військовослужбовці повинні виконати завдання з пошуку, блокування та знищення незаконних збройних формувань і диверсійно-розвідувальних груп противника, зокрема, в лісисто-болотистій місцевості.

Активна фаза навчання пройде на території шести районів Брестської області, двох полігонах і ділянках місцевості. Задіяно близько 1,5 тисячі військовослужбовців десантних з'єднань, військових частин спецпризначення, радіоелектронної боротьби і понад 200 одиниць озброєння, військової і спеціальної техніки.

Командувач Сил спецоперацій Збройних сил Білорусі Вадим Денисенко зазначив, що білоруські військові постійно взаємодіють з російськими колегами. Зокрема, на полігоні Раєвський під Новоросійськом завершується навчання з розвідувальними підрозділами ПДВ Росії і ССО Білорусі.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...