Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ЗМІ про стрілянину на Печерську: напали на дім судді, прострелили ноги адвокату

Понеділок, 1 жовтня 2018, 12:22

Нападу у Печерському районі Києва в ніч з 30 вересня на 1 жовтня зазнав будинок, у якому проживає суддя Деснянського районного суду Наталія Буша.

Про це повідомляє "Судово-юридична газета", за інформацією якої суддя постраждала, а її чоловік потрапив до лікарні з вогнепальними пораненнями.

За даними цього ресурсу, будинок належить батькам судді, а вона живе в ньому з чоловіком і маленькою донькою.

Двоє нападників із вогнепальною зброєю увірвалися в приватне домоволодіння і зажадали від сім'ї віддати гроші та інші цінності. Чоловікові судді прострелили обидві ноги.

Відступаючи, злочинці хотіли кинути в дім гранату, але Наталія Буша буквально вмовила їх не робити цього заради дитини.

Після цього суддя викликала поліцію і швидку допомогу.

Злочинці, тікаючи з місця злочину, зіткнулися з екіпажем патрульної поліції, відкрили по поліцейських вогонь і кинули в них гранату. Один із поліцейських отримав поранення.

Після перестрілки злочинцям вдалося втекти, проте незабаром поліцейські виявили тіло мертвого чоловіка з вогнепальними пораненнями.

Зараз іде розшук другого злочинця.

За даними видання "Страна", ноги прострелили адвокату Андрію Буші. У неділю ввечері він повернувся з супермаркету додому в Новонаводницькому провулку на автомобілі Honda. Грабіжники, які сиділи в засідці, схопили чоловіка, побили, прострелили йому ноги і потягли в будинок.

Дізнавшись код від сейфа, грабіжники заволоділи цінностями: 4300 доларів, 300 євро та намистом із коштовного каміння. Весь цей час у домі була дружина адвоката з малолітньою дитиною, яких грабіжники під погрозою пістолета закрили в туалеті.

Пізніше, обстежуючи прилеглу територію, поліція у дворі сусіднього будинку на вулиці Редутній виявила труп з численними травмами, отриманими в результаті вибуху гранати. Також при чоловікові був пістолет "Макарова" та ніж.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування