Поліція затримала нападників, які обстріляли авто в Одесі

Неділя, 7 жовтня 2018, 10:56

Поліція затримала зловмисників, які у суботу ввечері стріляли в автомобіль в Одесі.

Про це повідомляє в неділю прес-служба поліції Одещини.

"Протягом декількох годин двоє зловмисників були затримані в м. Білгород-Дністровському. Їх доставили до Київського відділу поліції Одеси", - йдеться в повідомленні.

"Попередньо встановлено, що озброєний конфлікт пов'язаний з одним із лотомаркетів, розташованих на території міста", - повідомили в поліції.

До Єдиного реєстру досудових розслідувань внесено відомості за ч 2 ст. 15 (замах на злочин) та ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

"Слідство триває. Вживаються заходи по встановленню та затриманню інших осіб, які причетні до вчинення вказаного правопорушення", - додали в поліції.

Також повідомляється, що потерпілого внаслідок стрілянини госпіталізовано до лікарні з діагнозом – вогнепальне непроникаюче поранення поясничної області та стегна.

Як повідомлялося, у суботу ввечері в Київському районі Одеси під час зупинки на світлофорі зловмисники розстріляли автомобіль і зникли з місця події.

Місцеве видання "Думська" писало, що поранили одного з активістів організації "Автомайдан Одеса", лідером якої є Євген Резвушкін.

Водночас лідер "Автомайдану" Олексій Гриценко заявив, що напад в Одесі не має жодного відношення до ВГО "Автомайдан".

Резвушкін був виключений з одеського "Автомайдану" 2017 року, однак вважає себе керівником організації.

Українська правда
Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News