Кількість жертв у Магнітогорську зросла

Вівторок, 1 січня 2019, 08:32

У Магнітогорську кількість жертв обвалення будинку після вибуху газу зросла до восьми осіб.

Про це 1 січня повідомили в оперативному штабі МНС, пише ТАСС.

Станом на 7:00 в МНС по Челябінській області повідомляли, що загиблими числяться семеро людей, місцезнаходження ще 37 мешканців будинку лишається невідомим. Загалом з-під завалів дістали 12 осіб.

Пізніше рятувальники виявили тіло восьмого загиблого.

"Поки не витягли. Невідомо, хто це, але доросла людина, не дитина", - повідомили в оперативному штабі.

З моменту початку пошуково-рятувальної операції вдалося врятувати 5 осіб, в тому числі дитину, усіх постраждалих госпіталізовано. 

Як повідомляє "Інтерфакс " з посиланням на дані МНС, пошуки загиблих було припинено через загрозу подальшого обвалу пошкоджених конструкцій.

"Рятувальники збираються демонтувати стіну під'їзду, яка вціліла під час вибуху. Вона втрачає стійкість, і в таких умовах продовжувати розбір завалів і пошук загиблих неможливо. Демонтаж пошкоджених конструкцій займе майже добу", - зазначено у повідомленні.

2 січня у Челябінській області оголосили траур за загиблими у Магнітогорську. 

Раніше повідомлялося про чотири жертви в результаті обвалення будинку, ще четверо були госпіталізовані, доля 68 залишалася невідомою.

Вибух побутового газу у 10-поверховому житловому будинку в Магнітогорську призвів до руйнування 26 квартир, в яких проживали 46 осіб. У Магнітогорську оголосили режим надзвичайної ситуації.

СК РФ відкрив кримінальну справу про заподіяння смерті з необережності двом і більше особам (ч. 3 ст. 109 КК).

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування