Новини дня: пожежа в Лаврі, штурм медвишу Богомольця

Понеділок, 14 січня 2019, 21:14

У Києві горіло приміщення лаври, Супрун заявила про штурм медвишу Богомольця, а очільник "АвтоЄвроСили" каже, що йде в президенти — новини, які обговорювали 14 січня.

Про церкву

На Івано-Франківщині православна громада Московського патріархату села Похівка вирішила перейти до Православної церкви України.

Пожежа сталася у 2-поверховій будівлі Києво-Печерської лаври — пожежники кажуть, зайнялося 200 км. м.

Пізніше пожежу вдалося ліквідувати.

Про президентські перегони

Очільник руху "АвтоЄвроСила" Олег Ярошевич заявив, що балотуватиметься у президенти — піде як самовисуванець.

Про медуніверситет Богомольця

Очільниця Мінохорони здоров'я Супрун заявила, що екс-ректорка медвишу Богомольця Катерина Амосова "штурмує університет разом зі своїми прихильниками".

Про мера міста Гданськ

Міськголова польського Гданська Павел Адамович помер — напередодні його атакували із ножем під час благодійного концерту.

Про інші важливі новини

ГПУ повернула до Антикорупційної прокуратури подання про зняття недоторканності з депутата Ради від "БПП" Ярослава Дубневича — через "невідповідність регламенту".

Прес-служба кандидата у президенти Гриценка заявила про обстріл автівки двох працівників Центрального штабу політика — кажуть про 10 пострілів у лобове скло та кузов.

Дмитро Саламатін, який очолював Міноборони за президентства Януковича, став підозрюваним у держзраді, розкраданні та підриві обороноздатності України.