Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Жорстоке убивство сім'ї у Вінниці: підозрюваного посадили під варту без застави

Середа, 2 січня 2019, 18:48

Суд обрав запобіжний захід у виді тримання під вартою без права внесення застави підозрюваному у скоєнні жорстокого вбивства родини у Вінниці.

Про це інформує прес-служба прокуратури Вінничини.

Наголошується, що у кримінальному провадженні призначено понад 15 судових експертиз, проведено та проводяться десятки допитів та оглядів місця події та речових доказів, досудове розслідування триває.

В останній день минулого року в мікрорайоні міста "Академічний" у квартирі виявили трупи з ознаками насильницької смерті семирічного хлопчика, його матері та бабусі. 

Всі вони мали різано-рубані рани голови. Ще одну дитину з подібними тілесними ушкодженнями – трирічну дівчинку – доставили до лікарні. Але рани виявились несумісними із життям і малеча померла.

У нелюдському вчинку – зухвалому, жорстокому вбивсті підозрюється 30-річний вінничанин - батько, син та колишній чоловік небіжчиків.

1 січня йому оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого п. 1, п. 2 ч. 2 ст. 115 КК України.

Нагадуємо:

  • 31 грудня у Вінниці було скоєно вбивство чотирьох осіб, двоє з яких діти. Трирічна дівчинка померла у лікарні.
  • "Швидку медичну допомогу викликав вінничанин, який повідомив, що виявив в своїй квартирі мертвими 63-річну матір, 30-річну дружину та 7-річного сина", - повідомляла поліція.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...