Омелян про інцидент у потязі Київ – Рахів: Нагадує події в "Східному експресі"

П'ятниця, 4 січня 2019, 16:19
Омелян про інцидент у потязі Київ – Рахів: Нагадує події в Східному експресі

Міністр інфраструктури Володимир Омелян каже, що інцидент в одному з потягів "Укрзалізниці", коли на пасажирку впала верхня полиця з іншою пассажиркою, ще розслідується.

Про це він розповів в інтерв’ю "Радіо Свобода".

"Зараз цей випадок розслідується, в мене була окрема розмова з "Укрзалізницею" з цього приводу. Воно взагалі нагадує якісь такі події в "Східному експресі" (детективний роман письменниці Агати Крісті)", – зазначив він.

Як стверджує міністр, розслідування гальмує і той факт, що другу ймовірно причетну до нещасного випадку жінку не вдається розшукати.

"Розслідування ще не завершене, бо цю пасажирку, яка начебто впала, досі знайти не можуть. І хто падав і чи падав узагалі, як це було – дуже дивно. Ну точно людина собі такі травми самостійно не могла завдати" – каже Омелян.

Міністр приніс вибачення жінці та її родині.

"Я сподіваюсь таки, що ми чітко з’ясуємо до кінця і "Укрзалізниця" публічно затвердить, що дійсно відбулося", – сказав Омелян.

Раніше українські ЗМІ повідомляли, що 22 грудня на пасажирку потяга "Київ – Рахів" Надію Полякову впала верхня полиця з іншою пасажиркою.

Як повідомила на Facebook донька Полякової, внаслідок цього жінка дістала травми тазу, її доставили до Тернопільської обласної лікарні і прооперували.

24 грудня директор департаменту з організації внутрішніх та міжнародних пасажирських перевезень "Укрзалізниці" Олександр Красноштан заявив в ефірі "Громадського радіо", що полиця, про яку йдеться, була справною і не могла впасти на Полякову, натомість на неї впала лише інша пасажирка.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування