Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Посол України в Туреччині назвав імена потерпілих моряків та розповів про їхній стан

Понеділок, 7 січня 2019, 23:26
Посол України в Туреччині назвав імена потерпілих моряків та розповів про їхній стан
Фото: АА

Посол України в Туреччині Андрій Сибіга оприлюднив список постраждалих моряків, членів команди вантажного судна, яке затонуло біля берегів Туреччини, та розповів про їх стан здоров'я.

Про це він написав у Twitter.

"Список моряків, які перебувають у лікарні у Самсуні: Шевчук Станіслав, Мільніченко Павло, Геращенко Олег, Ільченко Євгеній, Яценко Євген, Скачко Денис, Будко Тетяна", - повідомив він.

Посол повідомив, що консул разом із представниками української громади відвідав у лікарнях усіх моряків. Їх стан - задовільний.

"Вдячний турецьким рятувальникам - моряків врятовано після 5 год перебування у крижаній воді - справжнє диво. Близькі на зв’язку", - зазначив він.

Нагадаємо:

  • 7 січня через погодні умови біля берегів провінції Самсун у Туреччині затонуло вантажне судно з 11 українцями на борту, в результаті катастрофи загинули 4 громадян України. За даними МЗС,  судно не витримало удару хвилі й розламалося.
  • За повідомленням місцевої влади, загалом внаслідок інциденту загинули 6 з 13 членів екіпажу. 
  • У Міністерстві з питань тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб заявили, що вантажне судно з українцями на борту, яке затонуло біля берегів Туреччини, перевозило вугілля з порту Азов (РФ) до порту Самсун (Туреччина) і могло везти вугілля з ОРДЛО. 

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування