Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Прикордонник під час затримання намагався з'їсти хабар

Середа, 9 січня 2019, 17:19
Прикордонник під час затримання намагався з'їсти хабар

У Закарпатській області співробітники Нацполіції, військової прокуратури та територіального управління Державного бюро розслідувань затримали інспектора прикордонної служби під час одержання ним хабара.

Про це повідомляє прес-служба Департаменту захисту економіки нацполіції України.

За даними правоохоронців, інспектор прикордонної служби пункту пропуску "Лужанка" за певну винагороду допомагав громадянам з контрабандою, а саме за сприяння у безперешкодному переміщенні тютюнових виробів з України до країн європейського союзу.

 

"Правоохоронцями було задокументовано факт вимагання тисячі доларів США неправомірної вигоди за вирішення зазначеного питання. Кошти отримував частинами", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що 9 січня, під час одержання останньої частини хабара у сумі 200 доларів США інспектора прикордонної служби затримали.

"Аби позбутися предмету злочину, грошей, та в подальшому уникнути відповідальності за його вчинення, прикордонник намагався їх з’їсти", - додали у поліції.

 

Повідомляється, що наразі фігуранта затримано в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. У пункті пропуску "Лужанка" проводяться процесуальні заходи.

У ході досудового розслідування у кримінальному провадженні, відкритого за ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України, буде перевірятися причетність інших осіб прикордонної служби зазначеного пункту пропуску до корупційної діяльності.

Українська правда
Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування