Перша премія "УП100. Сила жінок". Встигніть придбати квитки

Через борги воду в Краматорську даватимуть за графіком – водоканал

Середа, 9 січня 2019, 17:52

Жителям Краматорська у зв'язку з несплатою за послуги водопостачання скоротили подачу води на 15% – воду даватимуть за графіком.

Про це повідомляє КПП "Краматорський водоканал" у Facebook.

"09.01.2019 КП "Компанія "Вода Донбасу" в черговий раз скоротила подачу питної та технічної води на 15% на р Краматорськ у зв'язку з несплатою за послуги водопостачання", – йдеться в повідомленні.

"Через скорочення технічної води КП "Компанія "Вода Донбасу", фільтрувальна станція м Краматорська буде зупинена сьогодні, 09.01.2019, з 22:00 до 05:00 (наступного дня)", – повідомляє "Краматорський водоканал".

З 10 січня фільтрувальна станція буде працювати за графіком: 05.00 – 10.00, 17.00 – 22.00 водопостачання Соцміста (від вул. Дружби до О. Вишні, від бул. Краматорського до вул. О. Тихого); селища Новий Світ і Біленьке.

Також, "через скорочення питної води на місто", скорочено подачу води на: мікрорайон Лазурний, Стара частина міста; селища Красногірка, Іванівка, Малотаранівка, Жовтневий, Мар'ївка, Городещине, Шабельківка, Софіївка, III Олександрівка, Красноторка й Ясна поляна.

Інформацію про подальший режим роботи фільтрувальної станції та графік подачі води в районах і селищах міста буде повідомлена додатково.

Міськадміністрація вживає заходи для стабілізації водопостачання міста.

"Краматорський водоканал" рекомендує запастися питною води, а також просить оплатити борги і поточні платежі.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування