Жодної агітації для військових немає – Наєв

П'ятниця, 1 березня 2019, 11:12

Командувач Об’єднаних сил Сергій Наєв запевняє, що ніякої спеціальної агітації для військовослужбовців ООС не проводять, і що бійці самі здатні прийняти рішення, за кого голосувати.

Про це він сказав в інтерв’ю "Тижню".

"Жодної спеціальної агітації для військовослужбовців ООС не передбачено, тому вона й не проводиться. У нас усі бійці добре освічені, це не діти, тому вони здатні самостійно прийняти рішення", - сказав Наєв.  

За його словами, усі військові зможуть проголосувати на виборах президента.

"Військовослужбовці Об’єднаних сил, як і всі громадяни України, матимуть змогу скористатися своїм конституційним правом і проголосувати на виборах президента. На території військових частин ведеться робота зі створення спеціальних виборчих дільниць", - сказав командувач ООС.

Він додав, що бійці голосуватимуть на правах звичайних громадян за своїми паспортами.

"Усі ті військовослужбовці, які, приміром, не залучені у складі чергових сил чи до бойового чергування зранку, голосуватимуть у першій половині дня, решта – по обіді", - сказав Наєв.

Він не зміг прогнозувати, чи не буде провокацій з боку Росії, щоб перешкодити виборам на Донбасі, але запевнив, що військові докладуть усіх зусиль для того, щоб голосування відбулося.

"Одне можу сказати точно: виборче право військовослужбовців буде забезпечено, і голосування жодним чином не вплине ні на бойову готовність військ, ні на утримання займаних позицій", - підсумував Наєв.

Нагадаємо: 

  • Вибори президента відбудуться 31 березня. 

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування