Штаб Порошенка: Готові купити всі борди Гриценка, які йому точно не знадобляться

П'ятниця, 1 березня 2019, 13:39
Штаб Порошенка: Готові купити всі борди Гриценка, які йому точно не знадобляться

У штабі кандидата у президенти Петра Порошенка заявили, що не знімали бронь на передвиборчу рекламу перед другим туром і готові викупити борди "самого чесного кандидата" Анатолія Гриценка, який раніше поширив цей фейк.

Про це сказав спікер штабу Олег Медведєв на брифінгу в Києві.

За його словами, інформація Гриценка про те, що Порошенко нібито здався і не буде рекламуватися перед другим туром, не відповідає дійсності.

"Хотів би спростувати недостовірну інформацію самого чесного кандидата,  який сьогодні заявив, ніби штаб Порошенка зняв бронь з виборчих площин після 1 квітня. Очевидно кандидат переплутав 1 березня з 1 квітня і вирішив пожартувати вже сьогодні", - заявив Медведєв.

"Наш штаб готовий викупити у цього кандидата всі його рекламні площині, які йому точно не знадобляться після 1 квітня, а нам знадобляться для того, щоб перемогти у другому турі команду Коломойського-Зеленського", - додав він.

Нагадаємо:

  • 1 березня лідер партії "Громадянська позиція", кандидат у президенти Анатолій Гриценко припустив, що діючий президент Петро Порошенко можливо вже не вірить у свою перемогу на виборах і тому відміняє раніше заброньовану на квітень зовнішню рекламу.

Яна Міланова, УП
Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування