В Одесі на журналіста вночі напав п'яний чоловік

Неділя, 3 березня 2019, 17:22

У ніч на неділю в Одесі напали на телеведучого, журналіста "Думської ТВ" Олександра Новицького.

Як пише "Думська", близько 00:30 Олександр допомагав дружині паркувати машину у дворі будинку на вулиці Левітана. У цей момент до нього підійшов чоловік і сказав: "Я буду тебе вбивати і кінчати". Потім незнайомець поліз у бійку.

Повідомляється, що журналіст застосував засоби самооборони (газовий балончик і травматичний пістолет).

 

"У підсумку обидва отримали поранення різного ступеня тяжкості. Олександра доставили до Єврейської лікарні, де він кілька годин перебував у стані шоку, проблеми з мовою і тремор минули тільки після медикаментозного заспокійливого. Нападник затриманий і відправлений до обласної лікарні", - пише видання.

У прес-службі Головного управління Нацполіції Одеської області "Думській" повідомили, що відомості щодо цього інциденту внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 296 Кримінального кодексу (хуліганство).

 

"Під час розвантаження машини до журналіста і його дружини підійшов невідомий і став погрожувати. Журналіст попередив його, що застосує травматичний пістолет, але на нападника це не подіяло. В результаті застосування засобів самооборони нападник отримав пошкодження стегна. Обидва були доставлені до лікарні", - розповіли в поліції.

Правоохоронці зазначають, що нападник був дуже п'яний і пояснити свої дії не може.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування