Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Аваков каже, що біля офісу Зеленського знайшли прослушку

Понеділок, 4 березня 2019, 14:52
Аваков каже, що біля офісу Зеленського знайшли прослушку

Біля офісу кандидата в президенти Володимира Зеленського поліція виявила елементи апаратури для прослуховування.

Так прокоментував міністр внутрішніх справ Арсена Аваков знахідку правоохоронців, про яку повідомила прес-служба столичної поліції.

"Поліція Києва виявила під офісом кандидата в президенти Володимира Зеленського елементи апаратури прослуховування. Ведеться розслідування", – цитує міністра Департамент комунікації МВС.

У свою чергу, екс-радник Авакова і нардеп Антон Геращенко написав, що "пристрої прослуховування, які знайшли сьогодні в офісі кандидата в президенти Володимира Зеленського, – спеціального призначення".

"Цю техніку не можна купити в Інтернеті чи на базарі. Вона продається лише суб'єктам оперативно-розшукової діяльності, які мають ліцензію, що видається СБУ", – заявив Геращенко, який часто озвучує закриту інформацію правоохоронців.

 

"Таку ж техніку, того ж виробництва, 4 роки тому незаконно встановили в кабінеті заступника міністра МВС Сергія Чеботаря", – додав він.

 

Геращенко припустив, що "Україна стоїть на порозі свого Уотергейту" – скандалу з прослуховуванням політичних опонентів.

Нагадаємо:

  • 4 березня до Шевченківського управління поліції надійшло повідомлення про невідому коробку на даху будівлі по вулиці Білоруській.
  • Коли правоохоронці прибули на місце події, до них звернувся охоронець Володимира Зеленського. Він розповів, що на даху житлового будинку невідомі особи встановлювали підозрілі предмети.
  • Інформацію про знахідку передали в органи прокуратури та Службу безпеки України. 

Українська правда

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування