У Порошенка розказали, на що розраховують у другому турі

Понеділок, 1 квітня 2019, 07:17
У Порошенка розказали, на що розраховують у другому турі

У виборчому штабі Петра Порошенка вважають, що їхній кандидат у президенти, чинний глава держави має більший резерв для добору голосів у другому турі виборів ніж Володимир Зеленський.

Про це заявив у коментарі журналістам речник виборчого штабу Порошенка Олег Медведєв, повідомляє Укрінформ.

"Звичайно, я не думаю, що його (Зеленського – ред.) результат буде нижчим у другому турі, звичайно, він добере певну кількість голосів. Але резерв для добору голосів на сьогодні більший у Порошенка, ніж у Зеленського", - сказав Медведєв.

Він зазначив, що виборців, які взяли участь у першому турі голосування, умовно можна поділити на дві категорії - тих, які проголосували "по приколу", і які проголосували "не по приколу".

"Ті, які хотіли проголосувати "по приколу", всі вичерпалися. Тепер боротьба буде за тих, хто "не по приколу", і мені здається, що у цій боротьбі якраз у Порошенка шансів більше, ніж у Зеленського", - заявив речник виборчого штабу Порошенка.

За словами Медведєва, він виходить з того, що незадоволені виборці у першому турі мали вибір голосувати за Зеленського або за інших опозиційних кандидатів. Він спрогнозував, що для цих виборців існує "якась межа, якісь критерії, якісь індикатори", які привели їх до висновку, що голосувати за Зеленського "несерйозно".

"Очевидно, що при їхньому критицизмі до влади є якісь інші критерії того, яким має бути кандидат у президенти. І хоча, напевно, їм не подобається Порошенко, але, я думаю, що він таким критеріям кандидата в президенти може відповідати більше, ніж Зеленський", - резюмував Медведєв.

Нагадаємо:

  • Згідно з даними Національного екзит-полу станом на 18:00, перший тур чергових президентських виборів 31 березня виграв шоумен Володимир Зеленський (30,4%). Друге місце посідає чинний президент Петро Порошенко (17,8%). Третій результат показує лідер "Батьківщини" Юлія Тимошенко (14,2%). 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News