У Бойка скаржаться, що 20% його голосів присвоїли Порошенку

Понеділок, 1 квітня 2019, 11:06
У Бойка скаржаться, що 20% його голосів присвоїли Порошенку

У штабі кандидата у президенти Юрія Бойка заявили, що вже паралельно підрахували майже 100% голосів першого туру виборів і стверджують, що під час екзит-полів результати Петра Порошенка були завищені на 20%.

Про це на брифінгу у понеділок заявив нардеп "Опозиційної платформи - За життя" Нестор Шуфрич, - передає прес-служба партії.

"У нас є вже результати обробки майже 100% паралельного підрахунку голосів. І вже сьогодні ми можемо говорити, що результати екзит-полів були не зовсім точними: результати Юрія Бойка занижені на 20%, а результати Порошенко — завищені на 20%", - сказав він.

"І у Юрія Бойка 11,5% голосів, а не 9,7%, як показували в середньому результати всіх екзит-полів", — додав він.

При цьому Шуфрич стверджує, що за можливу участь у другому турі Порошенко може бути вдячний іншому "опозиціонеру" Олександру Вілкулу та його команді.

"Порошенко може вручити Вілкулу та компанії іменну зброю за їхню допомогу. Ми проаналізували роботу штабу наших "донецьких друзів": у 2014-му році на президентських виборах їхній кандидат набрав 3,5%, у них прогрес істотний — у виборчій кампанії цього року вони наростили піввідсотка за результатами, які ми бачимо сьогодні", - сказав нардеп.

"Саме тому якщо Петро Порошенко і братиме участь у другому турі, то виключно завдяки 4% Вілкула", — впевнений Шуфрич.

За його словами, якби Вілкул підтримав Бойка, то він впевнено вийшов би до другого туру, випередивши Порошенко.

При цьому сам Бойко стверджує, що в Україні масово фальсифікуються результати виборів і додав, що на місця вже виїхали його юристи.

Нагадаємо: 

  • За результатами опрацювання Центральною виборчою комісією 61,15% протоколів, кандидат у президенти Володимир Зеленський набирає 30,38% голосів виборців, а чинний президент Петро Порошенко 16,38%.
  • За лідера ВО "Батьківщина" Юлію Тимошенко проголосували 13,08% виборців, за кандидата від "Опозиційної платформи - За життя" Юрія Бойка – 11,58%, за лідера партії "Громадянська позиція" Анатолія Гриценка – 7,06%.

Українська правда
Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування