Герасимов: Українці у першому турі зламали плани Кремля

Вівторок, 2 квітня 2019, 10:28
Герасимов: Українці у першому турі зламали плани Кремля

Голова фракції БПП у Верховній Раді Артур Герасимов заявляє, що українці своїм голосуванням у першому турі не допустили сценарію Кремля.

Про це він сказав в ефіру програми "Свобода слова" на ICTV ввечері 1 квітня.

"Коли ми говоримо про перший тур виборів, ми задоволені результатом. Тому що був зроблений перший, але надважливий крок по зламу планів Кремля. Путін мріяв отримати в другому турі повністю здатну команду, з якою він зможе чи домовлятися, я маю на увазі певну кандидатку, чи, на жаль, слабкого кандидата, з яким він буде вести перемовини. Бо в ключові моменти рішення приймається один на один", - сказав Герасимов.

Він додав, що під час передвиборчої кампанії і під час голосування, і під час обговорення результатів голосування "багато людей стидливо обминали тему російської агресії".

"Вони говорили про що завгодно, окрім російської агресії. Але вона нікуди не ділася. Вони, Кремль, досі убивають наших хлопців, вони досі стріляють, їх зброя досі працює проти нас. І тепер нам треба зробити ще один надважливий крок, щоб повністю поламати плани Кремля 21 квітня", - сказав Герасимов.

Він звернувся до українців, щоб було "повне єднання", щоб "не допустити виконання планів Кремля в дії".

"Перший тур це не була довіра до іншого кандидата, який вийшов до другого туру. Це було попередження українській владі. Але одночасно це була навіть не жовта, це була червона картка українській опозиції, яка програла вибори несистемному кандидату", - сказав Герасимов.

Ірина Балачук, УП

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування