Тимошенко: Ми втратили один шанс, але є інший

Вівторок, 2 квітня 2019, 13:02
Тимошенко: Ми втратили один шанс, але є інший
Фото прес-служби Тимошенко

Лідер "Батьківщини" Юлія Тимошенко заявляє, що поважає вибір людей, збирати "майдан" не буде, і що робить ставку на парламентські вибори.

Про це вона сказала на прес-конференції 2 квітня.

"Будь-яке підняття людей на будь-які протестні акції може стати плацдармом для країни-агресора, яка веде сьогодні проти України війну. Я поважаю голосування людей, я поважаю вибір, який зробили люди. Ми захищали і будемо захищати цей вибір", - сказала Тимошенко.

Разом з тим вона подякувала своїм прихильникам і команді і зазначила, що в неї ще є шанс – на парламентських виборах.

"Я вам говорю, що наша боротьба за справедливу країну не завершена, і що шанс, який втрачений під час виборів президента у першому турі, це лише один втрачений шанс. У нас залишається ще одна можливість – це наступні парламентські вибори. Вони не можуть бути втрачені", - сказала Тимошенко.

Вона закликала всіх, хто голосував за неї та інших про європейських кандидатів "не скрадати рук, бо боротьба не завершена".

"Ми робимо ставку, що на парламентських виборах ми все ж таки зможемо довести нашу справу до логічного завершення. Ми зможемо досягти того результату, який ми ставили на президентській кампанії, але, на жаль, не змогли досягнути", - підсумувала Тимошенко.

Нагадаємо:

  • За результатами опрацювання 99% протоколів у ЦВК, за Володимира Зеленського проголосували 30,23% виборців, за Петра Порошенка – 15,92%. 
  • Другий тур виборів відбудеться 21 квітня.
  • Згідно з соцопитуваннями, проведеними напередодні першого туру виборів, у випадку виходу у другий тур Володимира Зеленського та Петра Порошенка, перемагав перший.

Ірина Балачук, УП

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News