Суд арештував одесита, який добивав поранених нацгвардійців

Вівторок, 2 квітня 2019, 18:27

В Одесі суд посадив під арешт чоловіка, якого підозрюють у насильстві щодо поранених у результаті ДТП нацгвардійців.

Про це "Українській правді" повідомив речник Національної поліції Ярослав Тракало.

 "Суворовський районний суд Одеси обрав чоловікові міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою терміном на 2 місяці без права внесення застави", – сказав Тракало.

За його словами, правоохоронці оголосили підозру 39-річному раніше судимому місцевому жителю за двома статтями Кримінального кодексу – за ч. 2 ст. 345 (погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) та ч. 1 ст. 296 (хуліганство).

"З точки зору людяності і людської гідності – вчинок цього громадянина є абсолютно аморальним і ницим. Сподіваюся, зрештою, він понесе заслужене й справедливе покарання з точки зору "букви закону", – додав речник Нацполіції.

Нагадаємо:

  • Військовослужбовців Національної гвардії під час несення служби по охороні публічного порядку на території Суворовського району Одеси збив "Опель", що вилетів на тротуар після зіткнення з "Мерседесом".
  • Один із хлопців загинув на місці, інші разом зі ще двома цивільними громадянами отримали травми різного ступеню тяжкості.
  • Одразу після аварії до постраждалих військових підійшов невідомий та завдав їм кількох ударів.
  • Невідомий втік з місця події трагедії до того, як приїхала поліція і швидка, але його оперативно затримали. Затриманим виявився раніше судимий чоловік, який наразі перебуває під умовним терміном.
  • Глава МВС Арсен Аваков оприлюднив відео інциденту. 

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування