Кілька депутатів Київради "поЗеленіли": засвітили символіку Зеленського

Четвер, 4 квітня 2019, 18:13

Під час сесійного засідання Київської міської ради 4 квітня активісти сфотографували кількох депутатів, зокрема партії "Батьківщина", з наліпками на телефоні "Зе!Команда".

Про це повідомляє Громадський рух "ЧЕСНО".

Зазначається, що з такою наліпкою вдалося сфотографувати депутата "Батьківщини" Тетяну Меліхову, яка була на цих виборах довіреною особою кандидатки у президенти Юлії Тимошенко.

"То й що, що Юлія Володимирівна сказала. А це моя особиста позиція", - прокоментувала "ЧЕСНО" Меліхова.

 
ФОТО ЧЕСНО

Повідомляється, що крім Меліхової активісти зафіксували із аналогічною наліпкою ще одного депутата-прогульника від "Батьківщини" Сергія Римаренка.

 
фото ЧЕСНО
 
фото ЧЕСНО

Зазначається, що вже після публікації цієї новини журналісту ЧЕСНО передзвонив депутат Ігор Галайчук і прокоментував, що він не має наліпки за Зеленського, а просто потрапив на фото в оточенні колег по фракції, які такі наліпки мають.

Пізніше Меліхова написала пост на своїй сторінці у Facebook, у якому натякнула, ніби не одразу помітила наліпку на своєму телефоні та що начебто це був "чийсь невдалий жарт".

"Всім доброго дня! Хочу внести ясність в ситуацію з приводу фото з "Зе-наліпками" на телефонах деяких депутатів Київради, яке розповсюджується по мережі. Ці наліпки були зняті одразу після того, як були помічені власниками телефонів. Чийсь невдалий жарт був підхвачений і роздутий", – стверджує депутатка.

При цьому Меліхова, відхрестилася від підтримки Зеленського:

"Так от, для тих, хто намагається "перефарбувати" мене особисто в зелений колір, заявляю: Я не підтримую жодного кандидата, крім Тимошенко Юлії Володимирівни!"

Нагадаємо:

  • Лідерка ВО "Батьківщина" Юлія Тимошенко, яка потрапила до трійки лідерів президентських перегонів 2019 року, заявила, що не братиме на себе відповідальності й не даватиме порад, кого з кандидатів варто підтримати у другому турі.
  • У другий тур президентських виборів вийшли Володимир зеленський, за якого проголосували 30,24% виборців, та Петро Порошенко - 15,95%.
  • Другий тур виборів відбудеться 21 квітня.

Українська правда

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...