Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Медведчук полетів до Лукашенка, щоб обговорити "перспективи України"

Четвер, 4 квітня 2019, 17:41

Кум Володимира Путіна Віктор Медведчук полетів до Білорусі, щоб зустрітися з президентом Олександром Лукашенком і поговорити про "перспективи України".

Про це повідомляє білоруський урядовий портал БЕЛТА.

"Цікава ваша оцінка, що чекати в перспективі від України. Для мене дуже важливо, може, навіть не менше, ніж для вас", - сказав Лукашенко.

Медведчук нібито відповів, що перед зустріччю жартував про те, що "на відміну від всіх інших громадян України має унікальний шанс точно дізнатися вже зараз, хто переможе на президентських виборах 21 квітня".

"Я згадую вашу прес-конференцію 1 березня 2019 року, де вам поставили запитання, і ви аналізували, що може статися", - пояснив Медведчук.

 

Відзначається, що тоді Лукашенко передбачив, що до другого туру вийдуть Петро Порошенко та Володимир Зеленський.

"Я вам хочу сказати, що 1 березня у нас жоден експерт, жоден соціолог, жоден політик не міг сказати точно, хто вийде в другий тур", - сказав Медведчук, відзначивши, що Лукашенко тоді вгадав.

Нагадаємо:

  • 1 березня президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив, що у другому турі на президентських виборах в Україні зустрінуться Володимир Зеленський і Петро Порошенко, а переможе Порошенко.
  • 14 січня Лукашенко зустрічався з Віктором Медведчуком і обговорив необхідність "якнайшвидшого врегулювання конфлікту в Україні".

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування