У Раді створили об'єднання "За Зеленського", у складі - 1 депутат

Вівторок, 9 квітня 2019, 10:50

Спікер парламенту Андрій Парубій заявив про створення у Верховній Раді міжфракційного депутатського об'єднання "За Зеленського".

Про це він сказав під час пленарного засідання у вівторок.

"Повідомляю про створення у Верховній Раді 8 скликання міжфракційного депутатського обєднання "За наступного президента України Зеленського В.О."", - оголосив спікер.

Він зазначив, що керівником цього обєднання обраного народного депутата Віталія Купрія.

"Але, на жаль, жодного іншого депутата немає у переліку. Я звертаюсь до Віталія Миколайовича донести, якщо є ще депутати, крім вас, донести список в апарат, щоб ми могли публічно оголосити, хто входить у це міжфракційне об'єднання, крім шановного пана Купрія", - додав Парубій.

Крім того він оголосив про створення ще одного міжфракційного об'єднання "На часі", куди увійшли 12 нардепів з різних фракцій, а керівником обрана Олена Сотник.

Нагадаємо:

  • 8 квітня екс-кандидат у президенти, нардеп Віталій Купрій заявив про створення міжфракційного об'єднання "За Зеленського" у Верховній Раді.
  • У коментарі "Українській правді" Купрій стверджував, що  до цього об’єднання уже "приєдналися кілька депутатів", однак прізвища, або бодай хоч кількість, назвати відмовився.
  • У першому турі виборів, які відбулися 31 березня, перемогу здобули Володимир Зеленський (понад 30% голосів) та Петро Порошенко (трохи менше 16%).  
  • Другий тур виборів відбудеться 21 квітня.

Яна Міланова, УП

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування