Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Порошенко: Я визнав помилку, я змінив комунікацію

Вівторок, 9 квітня 2019, 12:15

Президент Петро Порошенко запевняє, що в разі обрання на другий термін буде інакше будувати комунікацію з народом та більше враховувати думку громадянського суспільства.  

Про це він сказав під час ефіру програми "Свобода слова" на телеканалі ICTV ввечері 8 квітня, відповідаючи на тезу про зміну ним комунікації .

"Я дійсно змінив комунікацію – в тому числі, з громадянським суспільством. І я дякую, бо ця ініціатива йшла від громадянського суспільства в ці напружені часи. Я дякую Верховній Раді, голові Верховної Ради, який сприяв організації цієї зустрічі", – сказав Порошенко .

"Я сказав: перша помилка була комунікаційна – стратегічна комунікація була повністю зруйнована, рішення приймалися кулуарно, а навіть якщо вони були абсолютно правильні, вони не викликали довіри в суспільстві", – додав він.

Президент пояснив: "Сьогодні треба було навчитися в нових умовах – це те, що нас теж відрізняє від Росії: ти маєш переконати суспільство".

"І це буде правило наступних 5 років. І зміна стратегічної комунікації, коли ти поясниш, коли ти врахуєш зауваження громадських активістів – це точно буде працювати краще" – заявив він.

"Я визнав цю помилку", – наголосив Порошенко.

Другою помилкою він назвав кадрову політику:

"Були очевидні помилки в призначенні тих чи інших прізвищ. Я не буду називати вам прізвища, але я хочу підкреслити: ніяких бізнеспартнерів, ніяких близьких людей Петро Порошенко більше призначати не буде, поки він є президентом, в тому числі під час другого терміну. І це принцип, який повинні сповідувати всі, а не тільки Петро Порошенко".

Глава держави вважає, що після децентралізації "все, що стосується громадянина, він  має вирішити на території громади".

"Перший кадровий резерв, перші "ліфти", з яких я формуватиму нову команду, будуть лідери громад, які вміють забезпечувати стратегічну комунікацію і спілкуватися з громадянським суспільством, які знають, що таке покращувати життя громади і як служити державі", – заявив Порошенко.

Олена Рощенко, УП

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування