Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Штаб Порошенка про Путіна на бордах: Дозволу у вбивці не питали

Вівторок, 9 квітня 2019, 17:49
Штаб Порошенка про Путіна на бордах: Дозволу у вбивці не питали

У виборчому штабі чинного президента Петра Порошенка кажуть, що не питали згоди на використання зображення у президента Росії Володимира Путіна, оскільки він – поза законом.

Відповідне пояснення розміщено на Facebook-сторінці штабу.

"У Путіна, зрозуміло, згоди не питали. І це природно. Путін – поза законом. Він розв’язав війну проти України. Він анексував Крим. Він вбивця тисяч і тисяч українців", – йдеться в коментарі.

"Дивує інше - кількість українських експертів та політиків, які виступили на захист порушених прав Путіна. Серед них, на жаль, і офіційні представники кандидата Зеленського", – йдеться також у коментарі.

У штабі зазначають, що "завдання рекламного сюжету – нагадати країні, що в умовах таких зовнішніх викликів потрібен сильний Президент та Верховний Головнокомандувач, фаховий, добре освічений і досвідчений дипломат, вправний переговорник з високим міжнародним авторитетом".

За словами політтехнологів Порошенка, сюжет борду не означає, ніби в команді Порошенка вважають Зеленського агентом Путіна.

"Категорично ні. Але ми твердо переконані, що Путін мріє про слабкого, непідготовленого президента, що дозволить Кремлю взяти Україну під контроль. Врешті-решт, сам Путін сказав, що його влаштує будь-хто на посаді президента України, крім Порошенка. Але буде так, як вирішить український народ", – резюмують у штабі.

Нагадаємо:

  • Після оголошення результатів першого туру президентських виборів штаб Порошенка почав поширювати агітацію, на якій чинний глава держави протиставляє себе у другому турі виборів президенту Росії Володимиру Путіну.
  • Відповідно до статті 8 закону України Про рекламу, "у рекламі забороняється вміщувати зображення фізичної особи або використовувати її ім'я без письмової згоди цієї особи".
  • Стаття 64 також вводить обмеження безпосередньо щодо ведення передвиборчої агітації. Зокрема, вона забороняє участь у передвиборчій агітації "особам, які не є громадянами України".

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування