Прем'єр-ліга. "Динамо" забиває чотири голи "Колосу"

Неділя, 6 жовтня 2019, 19:47

У матчі 10 туру української Прем'єр-Ліги київське "Динамо" з рахунком 4:0 розгромило "Колос".

Матч пройшов 6 жовтня у Києві на стадіоні "Оболонь-Арена".

Підопічні Олексія Михайличенка мали перевагу весь матч, але моментів у першому таймі біля воріт "Колоса" було не так і багато. Перша небезпека біля воріт "Колоса" зафіксована лише на 37-й хвилині.

Артем Беседін у штрафній не зумів переграти воротаря Євгенія Волинця. На 44-й хвилині удар Сергія Сидорчука Волинець відбиває. На добивання зіграв Де Пена, але пробив вище воріт. На 49-й хвилині "Динамо" залишається в меншості.

За підкат у центрі поля другу жовту отримав Володимир Шепелєв і був вилучений. На 54-й хвилині сталася суддівська помилка.

Після удару Де Пени м'яч влучає в обличчя захиснику Максиму Максименку. Арбітр Коваленко показує гравцю "Колоса" червону картку і ставить пенальті, вирішивши, що Максименко зіграв рукою. Відеоповтор цього моменту показав, що ніякої гри рукою не було.

З 11-метрів Циганков легко переграє воротаря "Колоса" - 1:0.

Після такої колізії "Колос" посипався. Через пару хвилин Беседін вийшов сам на сам з Волинцем, але не влучив у ворота. На 66-й хвилині рахунок стає 2:0. Беседін з третьої спроби таки переграв голкіпера "Колоса".

На 69-й хвилині "Колос" міг поновити інтригу. Удар Олександра Волкова відбив Георгій Бущан. На 75-й хвилині суддя ставить ще один пенальті у ворота "Колоса". Цього разу Олександр Чорноморець порушив правила у штрафному майданчику на Віктору Циганкову. Сам постраждалий знову бив з 11-ти метрів, але цього разу Волинець парирує його удар, а на добивання бив Денис Гармаш - вище воріт.

За кілька хвилин небепезпечних ударів по воротах "Колоса" завдали Гармаш та Циганков. На 82-й хвилині після пасу від Циганкова Беседін розстріляв ворота "Колоса" з близької відстані - 3:0.

На 86-й хвилині після удару Георгія Цитаішвілі м'яч влучає в стійку воріт. На 95-й хвилині рефері ставить ще один 11-метровий у ворота "Колоса". Цього разу за фол на Беседіну. З пенальті Беньямін Вербич пробиває влучно - 4:0.

Читайте також: "У нас тут не армія", або Як виховують майбутніх зірок київського "Динамо"

Микола Аврамчук, для УП
Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News