Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Миколаєві напали на журналіста, його госпіталізували

Неділя, 1 грудня 2019, 11:08
У Миколаєві напали на журналіста, його госпіталізували
"Новости N"

Увечері в суботу в Миколаєві було скоєно напад на журналіста місцевого інтернет-видання "Новости-N" Олександра Влащенка, його госпіталізували.

Джерело: "Новости-N", поліція Миколаївській області

Деталі: Як пише видання, напад стався приблизно о 22.30 на вул. Садовій, біля під'їзду будинку, в якому живе журналіст.

Влащенко, за його словами, повертався додому, коли до нього підійшов невідомий і бризнув прямо в обличчя з газового балончика. Після цього його кілька разів ударили кулаком в обличчя. Скільки було нападників – один чи декілька, він не пам'ятає. Нічого з грошей та речей потерпілого не зникло.

Лікар бригади "швидкої" діагностував ураження слизових оболонок очей, порожнини рота і трахеї невідомою речовиною, а також травматичне ушкодження нижньої губи. Травма, за словами лікаря, вимагає хірургічного втручання.

У поліції Миколаївської області повідомили, що 30 листопада близько 22:40 до Центрального відділу поліції ГУНП в Миколаївській області надійшло повідомлення від кореспондента одного із місцевих видань про те, що біля будинку по віл. Садовій невідомий бризнув йому в очі невідомою речовиною та наніс декілька ударів в обличчя, після чого втік.

На місце події прибули правоохоронці, а також медики, які після огляду госпіталізували потерпілого.

Дослівно поліція: "Попередньо, слідчі розпочали кримінальне провадження за ознаками ч. 1 ст. 125 КК України "Умисне легке тілесне ушкодження", санкція статті передбачає покарання від накладення штрафу до виправних робіт на строк до одного року.

Тривають першочергові слідчі дії та вживаються заходи щодо встановлення та затримання особи, причетної до вчинення злочину. Встановлюються всі обставини та мотиви злочину".

Українська правда
Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування