Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Росії перекинувся автобус з українцями

Вівторок, 3 грудня 2019, 13:12

На засніженій трасі у Воронезькій області РФ перекинувся автобус Запоріжжя - Ростов-на-Дону, постраждали 8 громадян України.

Джерело: Українська правда, МВС РФ у Воронезькій області, ТАСС.

Дослівно в повідомленні МВС: "Сьогодні о 12.30 годині на 763 км автодороги М4-"Дон" в Богучарському районі 59-річний водій міжміського автобуса "Ман", рухаючись в сторону півдня, не впорався з керуванням свого транспортного засобу і допустив його перекидання".

 
фото: МВС РФ

Деталі: Згідно з повідомленнями ЗМІ, в результаті ДТП два пасажири госпіталізовані, ще 11 пасажирів отримали тілесні ушкодження і оглядаються в лікарні.

UPD: Заступник директора департаменту консульської служби МЗС України Василь Кирилич у коментарі УП підтвердив, що в ДТП потрапив рейсовий автобус з українськими реєстраційними номерами, що прямував за маршрутом Запоріжжя – Ростов-на-Дону.

З посиланням на повідомлення консула України в РФ він додав, що внаслідок інциденту 8 громадян України отримали травми різного ступеня тяжкості, один з них - у важкому стані.

Постраждалих госпіталізовано до Богучарської центральної районної клінічної лікарні Воронезької області. Консул підтримує оперативний зв‘язок з управлінням МНС РФ у Воронезькій області та лікувальним закладом. Справа перебуває на контролі Департаменту консульської служби і Посольства України в РФ.

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...