Дубінський написав "прикольний" кодекс етики "слуг" – Арахамія

Вівторок, 3 грудня 2019, 17:04

Народний депутат "Слуги народу" Олександр Дубінський розробив "етичний кодекс", що передбачає покарання однопартійців, які не підтримують рішення фракції.

Джерело: Давид Арахамія в коментарі "Укрінформу"

Пряма мова: "Вчора отримав від пана Дубінського несподівано якісний документ – реально прикольний, я почитав, нема чого ані додати, ані прибрати. 

Ми розіслали його депутатам, щоб вони надали свої пропозиції. Потім зведемо це в один документ, після чого покажемо його усім журналістам.

Деталі: Серед основних положень "етичного кодексу" – ухвалювати рішення фракції, не вводити в оману колег, не дискредитувати депутатське об’єднання.

За словами Арахамії, чорновий варіант складається з двох сторінок. За порушення "кодексу" будуть "маленькі санкції" у вигляді системи попереджень, а крайньою мірою покарання буде виключення з фракції.

Що передувало: 15 листопада у "Слузі народу" заявили, що у фракції з'явиться етичний кодекс, який регламентуватиме поведінку нардепів.

Арахамія підкреслив, що "за інакомислення нікого і ніколи у фракції не каратимуть".

Нагадаємо:

  • Згідно з розслідуванням "Наших Грошей" на Bihus.Info, Дубінський, його дружина і його мати володіють 24-ма квартирами загальною площею 2000 кв.м, земельними ділянками площею 70 соток і 17 автомобілями. 
  • Загальна вартість майна становить 2,5 мільйона доларів.
  • Водночас, Дубінський заявив, що не був журналістом і всі квартири та машини, про які йдеться в розслідуванні Bihus.Info, заробив до того, як потрапив у політику.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування