У Коломойського в Раді є три нардепа-координатора

Середа, 4 грудня 2019, 11:35

В українського олігарха Ігоря Коломойського є невелика група впливу у Верховній Раді, яка контролюється трьома людьми.

Джерело: Стаття "Чотири війни Коломойського. Як олігарх повертає свій вплив" на "Українській правді"

Дослівно: "Глобально вплив Коломойського у Раді здійснюється через трьох довірених координаторів: Ігор Палиця, Олександр Дубінський, який координує "своїх" мажоритарників, та Олександр Ткаченко, на якого орієнтується група київських мажоритарників Зе.

Але останнім часом Ткаченко, який багато років був вірним солдатом Коломойського, керуючи його холдингом "1+1", почав дрейфувати від олігарха".

Деталі: В статті також розповідається, що "за лаштунками життя фракції "Слуги народу" утворюється досить велика група депутатів з робочою назвою "Група 719" (за номером кімнати у трускавецькому Rixos'і, де збирались депутати). Група об'єднує умовне ліберально-демократичне крило "СН".

Одним з ініціаторів формалізації цієї групи був Олександр Ткаченко. Один із членів "Групи 719" розповів "Українській правді", що Ткаченко втомився грати в ігри Коломойського. Він також заявив, що "насправді вірних багнетів Коломойського у "Слузі...", які ходять струнко, зараз лишилось, може, десяток, може, трохи більше".

Читайте також:

  • Український олігарх Ігор Коломойський вважає, що Україні пора відмовитися від Заходу і налагоджувати відносини з Росією.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...