Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Зеленський: Після досягнення миру армія не перестане бути пріоритетом

Четвер, 5 грудня 2019, 10:14

Президент України Володимир Зеленський наголошує, що Україна прагне миру, та після його досягнення армія залишиться пріоритетом владної політики.

Джерело: виступ глави держави на урочистому зібранні з нагоди відзначення 28-ї річниці ЗСУ.

Пряма мова: "Увесь світ бачить, що ми дійсно прагнемо миру. Ми не хочемо щодня втрачати найкращих українців. Ми обов’язково повернемо наших людей та наші території. Зараз ми досягаємо цього дипломатичним шляхом, але сильне військо робить позицію будь-яку держави впевненішою та міцнішою.

На жаль, ми маємо гіркий досвід і знаємо, що може бути, коли країна не готова захищати державні інтереси. Саме тому після досягнення довгоочікуваного миру армія не перестане бути нашим пріоритетом. Бо це запорука нашого подальшого розвитку, нашої незалежності, права на самостійний вибір нашого власного шляху, яким рухається Україна".

Деталі: Зеленський наголосив, що розвиток українського війська, зміцнення боєздатності та вишколу є пріоритетним. За його словами, влада прагне "не на словах, не на плакатах, а на ділі наближати наше військо до стандартів НАТО". Це стосується повноцінного реформування усіх сфер обороний.

Валентина Романенко, УП
Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування