У поліції розповіли, скільки людей прийшли на Майдан і на Банкову

Неділя, 8 грудня 2019, 19:29
У поліції розповіли, скільки людей прийшли на Майдан і на Банкову

В акції "Червоні лінії для Зеленського" на Майдані Незалежності в Києві у неділю взяло участь 8 тисяч осіб. На мітингу, що проходить на Банковій увечері, присутні близько 2 тисяч людей.

Джерело: поліція Києва

Дослівно: "Анонсований на сьогодні захід на столичному Майдані Незалежності закінчився. У ньому взяли участь близько 8 тисяч громадян.

Під час заходів на Майдані Незалежності грубих порушень громадського порядку не зафіксовано: лише на одного чоловіка склали адмінпротокол за дрібне хуліганство.

Наразі під Офісом президента на вул. Банковій масові заходи тривають. На цей час у них беруть участь близько 2 тисяч осіб".

Деталі: У поліції додали, що в центрі Києва несуть службу поліцейські, нацгвардійці та співробітники ДСНС. Загалом протягом дня на охорону правопорядку у Києві заступило півтори тисячі правоохоронців.

Аби не допускати конфліктних ситуацій, на акції працюють представники поліції діалогу.

Що було раніше: У неділю на Майдані Незалежності пройшла акція "Червоні лінії для Зеленського", учасники якої хотіли окреслити "червоні лінії" для президента перед зустріччю "нормандської четвірки", що відбудеться 9 грудня. 

З 19 години на Банковій триває мітинг, учасники поставили кілька наметів і мають намір лишитися на ніч. 

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування