Підозрюваних у вбивстві двох дівчат на Подолі взяли під варту

Середа, 8 січня 2020, 17:01
Підозрюваних у вбивстві двох дівчат на Подолі взяли під варту

Шевченківський райсуд Києва арештував підозрюваних у вбивстві двох дівчат на Подолі на 2 місяці без визначення розміру застави.

Джерело: прокуратура Києва, яка клопотала про арешт; коментар речниці столичної прокуратури Надії Максимець "Українській правді"  

Дослівно прокуратура: "Дії 34-річного чоловіка та його 19-річної спільниці кваліфіковано за п. 1, 6, 12 ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство двох осіб, вчинене з корисливих мотивів за попередньою змовою групою осіб) та ч. 4 ст. 187 (розбій, спрямований на заволодіння майном, поєднаний із заподіянням тяжких тілесних ушкоджень) КК України.

За вчинене їм загрожує від 10 до 15 років позбавлення волі або довічне позбавлення волі".

Пряма мова Максимець: "Обидва підозрюваних відмовилися від спілкування з журналістами і ховали обличчя. Вони надали певні покази, але правдивість цих свідчень слідство має перевіряти слідчим шляхом з урахуванням результатів експертиз, у тому числі судово-медичних щодо характеру та локалізації ушкоджень, отриманих потерпілими".

 

Передісторія:

  • 4 січня 2020 року в одній з квартир на вулиці Кирилівській у Подільському районі столиці виявили тіла двох дівчат 2000 та 2003 років народження з ознаками насильницької смерті.
  • 6 січня 2020 року за орієнтуванням підозрюваних у вчиненні цих убивств затримали на території залізничного вокзалу Одеси.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування