Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Зеленський з’їздив до дітей у реабілітаційний центр: подарував солодощі і міні-басейн

Понеділок, 1 червня 2020, 14:44
Зеленський з’їздив до дітей у реабілітаційний центр: подарував солодощі і міні-басейн

Президент Володимир Зеленський у День захисту дітей відвідав вихованців Київського обласного центру соціально-психологічної реабілітації дитини "Отчий дім" у селі Святопетрівське на Київщині.

Джерело: Facebook-сторінка Зеленського, сайт Офісу президента  

Деталі: Зеленський переглянув театральну виставу за участі вихованців закладу в рамках "театротерапії" для дітей. Також Зеленський побував у квартирі, де проживають діти, які готуються до усиновлення.

В повідомленні ОП вказується, що діти отримали в подарунок від президента іграшки, солодощі та міні-басейн. Президент натомість одержав від вихованців центру свічки, які вони зробили власноруч.

Пряма мова Зеленського: "На жаль, є багато дітей, позбавлених батьківської опіки, дітей з особливими освітніми потребами. Держава має бути для них джерелом турботи та піклування. Україна має бути для них захисником і добродієм".

"Я впевнений, що День захисту дітей – це не тільки 1 червня. Це має бути кожен день нашого життя. І давайте пам’ятати, що чужих дітей не буває".

Читайте також: Жертвам закон не писано: заступник генпрокурора Гюндуз Мамедов про те, чи є у нас привід святкувати 1 червня

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...