"Динамо" перемагає "Зорю" і виходить на "чисте" друге місце

Четвер, 16 липня 2020, 21:08
Динамо перемагає Зорю і виходить на чисте друге місце
фотО: upl.ua

Київське "Динамо" у важливому матчі у боротьбі за друге місце у 31 турі Прем'єр-ліги здолало луганську "Зорю" з рахунком 3:1.

Поєдинок пройшов у Києві на НСК "Олімпійський" у четвер 16 липня.

Столична команда відігралася за рахунку 0:1 і тепер має гарні шанси на завоювання підсумкового другого місця. Вже на другій хвилині гри "Зоря" повела в рахунку. Після помилки захисту киян Артем Громов вийшов сам на сам з Георієм Бущаном і переграв воротаря - 0:1. На 14-й хвилині "Динамо" поновлює рівновагу. Після обіграшу з Віталієм Буяльским Віктор Циганков з пару метрів розстріляв ворота гостей - 1:1.

За хвилину рахунок стає 2:1 на користь киян. Сергій Сидорчук з метрів 16-ти пробив під поперечку воріт після пасу Буяльського - 2:1. За три хвилини Буяльський міг і сам забивати, але його удар заблокував захисник. У луганчан було кілька моментів зрівняти рахунок. В одному з них Громов навіть забив гол, але перед цим порушував правила.

На 34-й хвилині "Динамо" забиває третій гол. Дубль оформив Циганков, пробивши ударом головою у кут воріт - 3:1. Другий тайм цієї гри вже пройшов без голів, але з моментами біля обох воріт. Кілька гарних нагод відзначитися було в Назарія Русина. На 73-й хвилині після удару Буяльського м`яч з порожніх воріт вибив Абу-Ганна.

"Зорі" не вистачало агресивності в атаці в другому таймі. Варто відзначити удар з метрів 20-ти Максима Луньова, який відбив Бущан. Громов на останніх хвилинах ударом головою не поцілив у ворота.

У завершальному 32-му турі "Динамо" задля збереження другого місця вистачить і нічиєї у грі з "Колосом". В іншому матчі 31 туру "Десна" поступилася "Олександрії" з рахунком 1:3 і втратила будь-які шанси на боротьбу за другу позицію.

 

Микола Аврамчук для УП

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News