Мережу порностудій викрили в Херсоні – поліція

Понеділок, 6 липня 2020, 17:01
Мережу порностудій викрили в Херсоні – поліція

У Херсоні правоохоронці припинили діяльність мережі порностудій

Джерело: поліція Херсонщини

Деталі: Правоохоронці встановили організатора, адміністратора та моделей причетних до злочинного бізнесу. Організатор займався господарськими та фінансовими питаннями, добирав персонал, консультував дівчат, вів бухгалтерський облік. Адміністратор слідкував за справністю обладнання, підшукував кадри в соціальних мережах, навчав користуванню спеціалізованого веб-кам сайту в Інтернеті.

 

Моделі працювали за комп'ютерами в приміщенні порностудії, що знаходилась у місті. Кожен комп'ютер був оснащений веб-камерою для онлайн-відеозйомки та професійним освітленням.

Дівчата користувались спеціалізованим веб-кам сайтом та надавали іноземцям порноконтент у режимі реального часу. Сплата за послуги здійснювалось щохвилинно в іноземній валюті.

Під час обшуку поліцейські вилучили комп’ютери, ноутбуки, веб-камери, мікрофони та інші носії інформації. Також поліцейські виявили та задокументували протиправну діяльність шістьох веб-моделей - дівчат віком від 22-х до 28-ми років.

 

Відкрите кримінальне провадження за ч. 3 ст.301 Кримінального кодексу України "Ввезення, виготовлення, збут і розповсюдження порнографічних предметів".

Наразі готується повідомлення про підозру організатору та адміністратору порностудії.

Скоєння цього злочину карається позбавленням волі на строк від трьох до семи років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Українська правда
Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...