МОЗ поки не може дозволити фанатам ходити на футбольні матчі

Вівторок, 7 липня 2020, 10:05
МОЗ поки не може дозволити фанатам ходити на футбольні матчі

Міністерство охорони здоров’я поки не може дозволити футбольним фанатам відвідувати футбольні матчі через високу динаміку захворюваності на COVID-19.

Джерело: голова МОЗ Максим Степанов на брифінгу, коментуючи заклик президента "Динамо" дозволити їхнім фанатам бути присутніми на матчах

Пряма мова Степанова: "Я з великою повагою ставлюся до вболівальників футболу, бо й сам є вболівальником – може,  не таким активним, як фанати клубів. Моє бажання повернутися до звичайного життя – з проведенням звичайних футбольних матчів, із фанатами на трибунах, із заповненими стадіонами, відчути цю енергетику – дуже велике.

Але здоров’я і життя наших громадян (важливіше – ред.) і епідситуація на сьогоднішній день не дає змоги це зробити прямо зараз.

Я розумію бажання щодо футбольних матчів, але думаю, що вболівальники з розумінням поставляться до ситуації, зокрема у Харкові, де ми бачимо збільшення кількості випадків захворювання. Сьогодні, наприклад, це 45 випадків у Харківській області".

Деталі: Міністр запевнив уболівальників, що МОЗ шукає спосіб, як повернутися до звичайного життя швидше.

Нагадаємо: 8 липня в Харкові відбудеться фінальний матч Кубка України сезону-2019/2020, за трофей боротимуться київське "Динамо" і полтавська "Ворскла". Гра почнеться о 21:30 на ОСК "Металіст".

УП, доповнено
Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування