Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

З-під посольства РФ хотіли прибрати бігборд з СБУ, але не змогли

Вівторок, 7 липня 2020, 11:49
З-під посольства РФ хотіли прибрати бігборд з СБУ, але не змогли
Фото Київ Оперативний

Столичні комунальники демонтували бігборд з емблемою Контррозвідки СБУ біля посольства Росії, але пізніше повернули його на місце.

Джерело: Ігор Маріо у Facebook, речник Управління реклами КМДА та КП "Київреклама" Галина Шпак у коментарі "Українській правді"

Деталі: Очевидець демонтажу попросив у комунальників відповідні дозволи на ці роботи. У документах, які йому показали, було вказано, що "Київреклама" має намір демонтувати 130 незаконних рекламних конструкцій, в тому числі і бігборд біля посольства РФ.

Згодом Маріо оновив свій пост, вказавши, що рекламу повернули на місце. 

Речник Управління реклами КМДА та КП "Київреклама" Галина Шпак у коментарі "Українській правді" пояснила, що вказаний щит біля посольства РФ – незаконний, і він все одно буде демонтований згодом.

Пряма мова: "Згаданий щит не має відповідних документів. Був припис на його демонтаж, відповідно комунальники приїхали і демонтували. Після цих робіт, уже при звірці документів на ці конструкції і наклейки на конструкції, з’ясувалось, що є помилка – у наказі на демонтаж було невірно вказано власника цієї конструкції. Тому довелося її повернути назад. Але сьогодні випишуть новий припис на нового власника. За законом, у нього є 15 днів на те, щоб самому демонтувати бігборд. Якщо він сам цього не зробить, то щит демонтує "Київреклама"".

Деталі: Шпак пояснила, що конструкція не має дозволу на розміщення, її немає на схемі реклами Києва, крім того, щит встановлений на зеленій зоні.

Ірина Балачук, УП
Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування