У Києві протестувальники перекрили Русанівський міст

Середа, 8 липня 2020, 11:33
У Києві протестувальники перекрили Русанівський міст
Фото Киев Оперативный

У Києві протестувальники перекрили автомобільний рух на Русанівському мосту.

Джерело: "Київ оперативний" у Facebook, речник поліції Дніпровського району Анна Шевчук у коментарі "Українській правді"

Дослівно "Київ оперативний": "До уваги водіїв! Міст Метро перекрили протестуючі (мітингарі перекрили міст через Русанівську протоку, міст Метро також лежить по цій лінії і разом з Русанівським мостом та Броварським проспектом сполучає правий і лівий береги Дніпра – ред.). Вимагають, щоб їм щось добудували".

Деталі: Як повідомила "Українській правді" речник поліції Дніпровського району Анна Шевчук, поліція оперативно прибула на місце і закликала мітингарів не перекривати рух, але вони все одно стали на дорозі і спричинили затори і зупинку руху авто. 

Перемовини з активістами не дали результату і при спробі звільнити проїжджу частину виникла штовханина. Двох активних учасників затримали, їх доставляють до територіального управління поліції.

Станом на 11:15 рух мостом відновили.

Мітингарі залишаються поблизу проїжджої частини, але машини пропускають. На місці присутні правоохоронці, вони продовжують вести перемовини з протестувальниками.

Ірина Балачук, УП

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування