Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Погода у вихідні: Україну охоплять нічні морози

Субота, 5 грудня 2020, 08:32
Погода у вихідні: Україну охоплять нічні морози

В Україні у суботу та неділю очікується до 8° тепла вдень, при цьому на всій території країни вночі буде морозно, на сході та північному сході вночі можливі морози до -10°.

Джерело: Український гідрометцентр

Деталі: 5 грудня у західних областях вранці місцями туман; у північних, центральних областях та в Карпатах на дорогах місцями ожеледиця. Змінна хмарність. Вітер південно-східний, 7-12 м/с.

Температура західних областях, на Одещині та в Криму вдень 4-9° тепла, на Закарпатті до +12°; на решті території вдень від 1° морозу до 4° тепла.

У Києві та області 5 грудня без опадів. Вітер південно-східний, 7-12 м/с. У столиці температура вдень 0-2° тепла, вночі до -3°. На Київщині - від 1° морозу до 3° тепла.

 

У неділю, 6 грудня, в Україні опади не очікуються. У північних, північно-східних, центральних областях та в Карпатах місцями ожеледиця. Вітер східний, південно-східний, 7-12 м/с, в західних, південних та Донецькій областях поривчастий.

Температура у західних областях 6 грудня вночі близько 0°, вдень до +5°, на Закарпатті до 12° тепла. На решті території 6 грудня вночі 4-9° морозу (на сході, північному сході до 10° морозу), вдень близько нуля.

На Київщині 6 грудня без опадів. На дорогах можлива ожеледиця. Вітер південно-східний, 7-12 м/с. Температура 6 грудня вночі 4-9° морозу, вдень близько нуля.

У Києві в неділю вдень від 1° до 1° тепла, вночі морозно – до -7°, малохмарно.

 

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування