Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Японський мільярдер вибере 8 компаньйонів для польоту на Місяць

Середа, 3 березня 2021, 08:51
Японський мільярдер вибере 8 компаньйонів для польоту на Місяць

Японський мільярдер Юсаку Маедзава, який стане першим космічним туристом компанії SpaceX, оголосив про набір команди з восьми осіб для спільного польоту до Місяця.

Джерело: РБК з посиланням на відеозвернення Мааздави у Twitter

Пряма мова: "Я набираю команду для участі в цій місії. У цій подорожі візьмуть участь 10-12 осіб, зі свого боку я запрошую вісьмох".

Деталі: За словами Маедзави, політ відбудеться у 2023 році.

Для участі в конкурсі охочий повинен відповідати двом умовам: перше – він повинен розповісти про свою діяльність і пояснити, як політ на Місяць допоможе йому зробити щось більше для суспільства, друге – він повинен бути готовим працювати в команді і підтримувати її членів.

Про те, що Маедзава стане першим туристом, що відправився до Місяця, голова SpaceX Ілон Маск повідомив у 2018 році.

У 2020 році мільярдер заявив, що шукає дівчину для спільної космічної подорожі, й оголосив конкурс. За два тижні заявки на участь у конкурсі направили близько 28 тисяч жінок, проте пізніше Маедзава скасував набір і вибачився за своє "егоїстичне рішення".

Довідка: Юсаку Маедзава – 45-річний мільярдер. Він заснував найбільший у Японії онлайн-магазин одягу Zozotown. У вересні 2019 року підприємець вирішив продати велику частину своєї частки Yahoo Japan, тоді сума операції становила $3,7 млрд.

У глобальному рейтингу Forbes Маедзава посідає 23-тє місце. За даними видання, його статки оцінюються у $2 млрд.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування