Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Після чемпіонату Європи з легкої атлетики у трьох українських спортсменок виявили коронавірус

Вівторок, 9 березня 2021, 02:40

Після завершення чемпіонату Європи з легкої атлетики в польському Торуні у трьох українських легкоатлеток виявили COVID-19.

Джерело: видання XSport, легкоатлетка Катерина Климюк в  Instagram 

Деталі: Ввечері 8 березня вся команда збірної України мала повернутися до Києва, однак у трьох легкоатлеток (Ганни Рижикової, Катерини Климюк та Аліни Логвіненко), які брали участь в естафетах, діагностували COVID-19.

Наразі ці спортсменки залишилися в Торуні на самоізоляції. Крім того, з ними залишилась спринтерка Вікторія Ратникова, яка жила в одній кімнаті з Климюк.

Пряма мова головного тренера української збірної В’ячеслава Тиртишника: "Сьогодні зробили повторний тест — він підтвердився. Їх перевезли до готелю, там все нормально. Звісно, виходити нікуди не дозволяють. Сподіваюсь, що за 5 днів вже будуть негативні тести. Але за правилами повинні провести там 10 днів".

Що передувало:

  • Українська легкоатлетка Марина Бех-Романчук виграла золоту медаль на чемпіонаті Європи в приміщенні, який проходить у польському Торуні.
  • Українка Ярослава Магучіх виграла золоту медаль зі стрибків у висоту на Чемпіонаті Європи 2021 з легкої атлетики в закритих приміщеннях, який проходив в Торуні (Польща).

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування