Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Киянин побив поліцейську в метро: загрожує до 5 років тюрми

П'ятниця, 2 квітня 2021, 14:45
Киянин побив поліцейську в метро: загрожує до 5 років тюрми

Правоохоронці повідомили про підозру зловмиснику, який на станції метро у Києві кілька разів ударив в обличчя поліцейську, суд відправив його під цілодобовий домашній арешт.

Джерело: Київська міська прокуратура, речниця відомства Надія Максимець у коментарі УП

Пряма мова: "Підозрюваний – 41-річний мешканець столиці, має погашену судимість за корисливі злочини (крадіжку з проникненням у житло). Наразі за клопотанням прокурора суд відправив його під цілодобовий домашній арешт".

 

Деталі: Інцидент стався увечері 30 березня на станції метро "Шулявська". Чергова сержант поліції отримала повідомлення від контролера, що один з пасажирів перестрибнув через турнікет, порушуючи при цьому правила користування метрополітеном та направився до ескалатора.

Поліцейська встановила порушника та попросила його залишити приміщення станції метро. У відповідь на це чоловік почав агресивно поводитися та нецензурно лаятися, після чого вдарив поліцейську в обличчя.

Жінка-правоохоронець на мить втратила рівновагу, але намагалась вгамувати порушника та вивести зі станції метро. Однак останній, перебуваючи вже на ескалаторі, завдав поліцейській ще кілька ударів кулаком в обличчя.

Після цього зловмисник з місця скоєння злочину втік, однак невдовзі був затриманий працівниками поліції на станції метро "Хрещатик".

Внаслідок інциденту поліцейська отримала закриту черепно – мозкову травму, забій тканин обличчя та струс головного мозку.

За вчинене підозрюваному киянину загрожує до 5 років позбавлення волі.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: