Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Президент Німеччини назвав найважливішу умову виходу з пандемії

Субота, 3 квітня 2021, 06:40
Президент Німеччини назвав найважливішу умову виходу з пандемії

Президент Німеччини Франк-Вальтер Штайнмаєр в пасхальному телезверненні закликав жителів ФРН активно брати участь у вакцинації і попередив про жорсткі обмеження у країні.

Джерело: Видання DW, яке цитує Штайнмаєра

Пряма мова: "Зараз ми знаходимося посеред третьої хвилі пандемії. І щоб її переламати, потрібні зусилля з усіх боків. Найближчі тижні вимагатимуть подальших посилених обмежень".

"Я довіряю всім – підкреслюю: всім дозволеним в Німеччині вакцинам. Вакцинація – це найважливіший крок на шляху виходу з пандемії – використовуйте цю можливість!"

Президент ФРН закликав жителів країни бути готовими до ще кількох тижнів жорстких обмежень у зв'язку з пандемією коронавірусу.

У той же час президент Німеччини закликав усіх брати участь в кампанії по вакцинації від коронавируса, яка набирає обертів.

Глава держави підкреслив також важливість подолання виниклої кризи довіри в країні.

"Давайте не будемо обурюватися оточуючими або тими, хто нагорі. Не будемо постійно показувати, що не виходить, а навпаки – що виходить, коли кожен виконує свою частину (обов'язків – ред.). Це важливо для мене, коли я говорю про довіру. Оскільки довіра в демократії в кінцевому підсумку є не що інше, як довіру самим собі!" – наголосив Штайнмаєр.

Передісторія:

  • У Німеччині в березні темпи поширення коронавірусу досягли позначки, після якої уряд домовився скасувати послаблення локдауну.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...