Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Зеленський: Ми нічого не віддали, а Путін і в бункері не сховається від Бога

Четвер, 3 березня 2022, 11:22

Президент Володимир Зеленський заявив, що російські окупанти не досягли успіху на жодному стратегічному напрямку для захоплення України і що вони приреченя на поразку.

Джерело: відеозверненя Зеленського від 3 березня

Пряма мова: "На жодному зі стратегічних напрямків у ворога немає успіху. Вони пригнічені. Вони приречені. 

Реклама:

Київ вистояв цю ніч і витримав черговий ракетно-бомбовий удар. Спрацювала наша протиповітряна оборона. 

Херсон, Ізюм, усі інші міста, по яких окупанти били з повітря, били сильно, потужно, нічого їм не віддали. Чернігів, Суми, Миколаїв тримають оборону. Одеса. Вони хочуть зруйнувати ще Одесу. Але побачать лише дно Чорного моря. Бо вони – дно. 

Мішенню Росії став Успенський собор у Харкові. Одна з найдавніших православних памʼяток міста, памʼяток України. На час війни собор – це укриття для харківʼян. Укриття для всіх людей: і віруючих, і невіруючих. Для всіх, бо всі є рівні. 

ВІДЕО ДНЯ

Святе місце. Тепер – побите війною. Вони не бояться навіть цього! Користуються тим, що Бог не дає моментальної відсічі. Але він бачить. І відповідає. Відповідає так, що не вам сховаєтесь. Немає такого бункера, щоб пережити відповідь від Бога". 

Деталі: Зеленський заявив, що собор буде відновлено, як і кожен будинок, кожну вулицю, кожне місто. Він переконаний, що росіяни відшкодють Україні за все, що зруйнували.

А тих, хто загинув, – Україна не забуде.

Пряма мова: "Ви прийшли руйнувати наші міста. Знищувати наших людей. Забирати у нас все, що нам дороге. Ви відрізаєте мирним мешканцям України електрику, воду, опалення. Ви залишаєте людей без їжі, ви залишаєте нас без ліків. Ви розстрілюєте маршрути, за якими можна провести евакуацію. 

Немає такої зброї, яку б ви не використали проти нас, проти вільних громадян України. А тепер ви виходите й розповідаєте своїм пропагандистам, що ви збираєтеся послати в Україну так звані гуманітарні колони... Запамʼятайте, безбожники: коли мільйони людей проклинають, вам нічим рятуватися".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...