День в АТО: 30 обстрілів, 2 поранених, ЗСУ відкривали вогонь у відповідь

Вівторок, 28 березня 2017, 18:25

Проросійські бойовики від початку доби 30 разів відкривали вогонь по позиціях Збройних сил України, у тому числі з важкого озброєння. Двоє українських військових отримали поранення.

Про це повідомляє прес-центр АТО.

"На Донецькому напрямку з мінометів калібру 120 мм ворог гатив по позиціях поряд з Авдіївкою, Троїцьким та Луганським. Захисників Авдіївки, Опитного, Троїцького накривали вогнем мінометів калібру 82 мм", - сказано у повідомленні.

Реклама:

Окрім того, опорні пункти поблизу Луганського незаконні збройні формування обстрілювали з озброєння БМП, а по захисниках Пісків, Луганського та Троїцького били з гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів.

"На Маріупольському напрямку неподалік Тарамчука ворог намагався поцілити по українських захисниках з 82 мм міномету, по морських піхотинцях в Широкиному гатив із зенітної установки ЗУ-23-2, опорні пункти під Водяним обстрілював з гранатометів та кулеметів, захисників Павлополя накривав вогнем з гранатометів. Ворожі снайпери активізувались під Гнутовим та Водяним", - зазначили у штабі.

На Луганщині неспокійно було поблизу Новозванівки, по захисниках якої бойовики били з міномету калібру 82 мм, та поряд з Новоолександрівкою, яку накривав вогнем гранатометів різних систем.

ВІДЕО ДНЯ

"Сили АТО відкривали вогонь у відповідь", - повідомили у штабі АТО.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...