НАБУ просить у Лещенка документи з інформацією про Манафота

Вівторок, 21 березня 2017, 17:54

НАБУ не отримувало документів про політтехнолога Пола Манафорта, опублікованих після брифінгу Сергія Лещенка у вівторок.

Про це "Українській правді" повідомили у прес-службі відомства.

"Документів, опублікованих сьогодні після брифінгу Сергія Лещенка, НАБУ не отримувало. Ми закликаємо народного депутата передати їх до Бюро, після чого дані документи буде вивчено", - зазначили у НАБУ

Реклама:

"Ми не виключаємо ймовірність того, що у разі виявлення інформації, яка стосується так званої "чорної бухгалтерії" Партії регіонів, її буде враховано детективами НАБУ під час здійснення розслідування. Говорити про конкретні дії не вивчивши документи наразі не виявляється можливим", - додали у відомстві.

Водночас у прес-службі підкреслили, що сам Пол Манафорт не є суб’єктом, підслідним НАБУ, адже не обіймав посад, пов'язаних із виконанням функцій держави або місцевого самоврядування та не є громадянином України.

Раніше Лещенко у статті "Манафорт і Янукович відмивали гроші через Киргизстан" розповів, що Партія регіонів оплачувала послуги політтехнолога Пола Манафорта з використанням офшорних юрисдикцій і банків сумнівної репутації.

ВІДЕО ДНЯ
Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування