Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

СБУ встановила місця проживання зрадників, які готують "референдум" на Херсонщині

Понеділок, 1 серпня 2022, 10:08
СБУ встановила місця проживання зрадників, які готують референдум на Херсонщині
ФОТО СБУ

Служба безпеки перехопила російські документи, які регламентують проведення фейкового референдуму РФ на тимчасово окупованій території Херсонщини.

Джерело: СБУ

Деталі: Шляхом цього псевдоголосування окупанти сподіваються легітимізувати входження південної частини України до складу Росії. 

Реклама:

Вони уже розробили концепцію підготовки до фейкового референдуму і визначили основні напрями роботи з прив’язками до дат. При цьому фінальна дата самого голосування не встановлена. 

Також проплачені Росією "активісти" планують одночасно організувати понад 140 проросійських пікетів, понад 30 з яких має відбутись в обласному центрі.

Все це мали висвітлювати пропагандисти.

ВІДЕО ДНЯ

Крім того, представники окупаційної адміністрації отримали завдання від своїх московських кураторів щодо створення 20 "виборчих комісій". Склад "виборчкомів" мали затвердити до 1 серпня.

За даними Служби безпеки, для посилення електоральної підтримки росіяни пропонують роздавати продуктові набори та стартові пакети російських операторів.

Наразі СБУ ідентифікувала та встановила місцеперебування всіх зрадників та їх "координаторів" з РФ, причетних до організації псевдореферендуму.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування