Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

На півдні України окупанти посилили облави на цивільних

Середа, 7 вересня 2022, 15:36
На півдні України окупанти посилили облави на цивільних
Фото з окупованої Херсонщини

Через успіхи українського підпілля окупанти посилили "контрдиверсійні" заходи в великих містах півдня в пошуках партизан, людей закликають бути обачними.

Джрело: "Центр національного спротиву"

Деталі: За даними ЦНС, у містах збільшилась кількість обшуків та перевірок громадського та приватного транспорту. Людей також зупиняють на вулицях для перевірки телефонів та особистих даних.

Реклама:

Аби не викликати підозр в окупантів рекомендовано заздалегідь підготувати телефон та іншу техніку. Зокрема, видалити всі обговорення політичних питань, бойових дій, засудження політики Путіна та Росії, фото військової техніки, руйнувань, скріншоти.

Дослівно: "Подбайте, аби в телефонні книзі не було контактів, які викликають підозру: наприклад "Катя волонтер", "Саша ЗСУ", позивних ваших друзів, якщо такі є.

Нагадаємо, на сайті Центру національного спротиву є детальна  інструкція щодо ваших дій при затриманні окупантами. Також за посиланням можна прочитати вказівки на випадок, якщо вас взяли в полон.

ВІДЕО ДНЯ

ЦНС вкотре наголошує на доцільності евакуації з тимчасово окупованих територій на час бойових дій. Не ставайте живим щитом для ворога".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: